Het brasvarken van Nevele BRASVAR varkensvlees onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Het smakelijk stukje varken uit Nevele heeft een mooie gemarmerde structuur en bakt mooi bruin in de pan. Het BRASVAR'ken is een Durocvarken dat met uitgekiende brijvoeding wordt gevoed. Deze brijvoeding wordt op het bedrijf te Nevele zelf samengesteld op basis van hoofdzakelijk lokale producten. Daarenboven wordt er maïs van eigen teelt gebruikt, en zorgt de toevoeging van olijfolie voor een fijne smaaktoets. BRASVAR is de favoriete keuze van topslagers, sterrenchefs en hobbykoks.
Echte artisanale slagerij en traiteur, Godelieve en José Dheygere waren en zijn nog altijd bezorgt om de beste kwaliteit aan hun trouwe klanten sinds de vroege dagen te bieden.

Artisanale slager is een echte kennis : de keuze van de grondstoffen, professionele versnijding en voorbereiding, en het voorstellen van de produkten zijn niet te onderschatten ...

Volledig gerenoveerd in 2014, is het nu absoluut de moeite om in de zaak binnen te springen, een echte moment van geluk voor het oog en de smaakpapillen.

Gehaktballen en bereide gerechten delen het assortiment met een selectie van fijne vleeswaren en kazen.

Op zonnige dagen de spiesjes duelleren met de Barbecuevlees dikke en dunne lende,spare ribs en burgers.

Niet te vergeten, reservering, gebraden kip met saus elke zondag 's middags !